Evert Santegoeds sprak manager Jan Smit: "Het is ernstig gesteld met Jan"

Evert Santegoeds sprak manager Jan Smit: "Het is ernstig gesteld met Jan"

Jan Smit zit momenteel behoorlijk aan de grond met een fikse burn-out. Al zo'n drie maanden heeft de Volendamse zanger zich nauwelijks in het openbaar vertoond. Evert Santegoeds sprak zijn manager en zag dat het goed mis is. "Het is ernstig gesteld met Jan."

Songfestival
De enige keer dat we Smit in de afgelopen maanden hebben gezien, was bij de loting voor het Eurovisie Songfestival. Dat is dan ook het evenement waar hij zich volledig op wil focussen, want Smit is aangesteld als één van de presentatoren van het liedjesfestijn. Nog altijd zit de normaal zo vrolijke zanger er echter behoorlijk doorheen.

Kliniek in Spanje
In november en december verbleef Smit in een kliniek in Spanje, waar hij behandeld werd door een aantal Nederlandse psychotherapeuten. Zij hielpen hem met zijn zware burn-out. Inmiddels is Smit terug in Nederland, maar hij verblijft niet constant bij zijn gezin. "Het is Jan allemaal een beetje teveel geworden."

Bekijk het gesprek met Evert Santegoeds over Jan Smit hieronder.

Evert Santegoeds sprak manager Jan Smit: "Het is ernstig gesteld met Jan" Jan Smit zit momenteel behoorlijk aan de grond met een fikse burn-out. Al zo'n drie maanden heeft de Volendamse zanger zich nauwelijks in het openbaar vertoond. Evert Santegoeds sprak zijn manager en zag dat het goed mis is. "Het is ernstig gesteld met Jan." Jan Smit voelt zich nog steeds belabberd: "Ik moet rustig aan doen" Bekijk deze video » SongfestivalDe enige keer dat we Smit in de afgelopen maanden hebben gezien, was bij de loting voor het Eurovisie Songfestival. Dat is dan ook het evenement waar hij zich volledig op wil focussen, want Smit is aangesteld als één van de presentatoren van het liedjesfestijn. Nog altijd zit de normaal zo vrolijke zanger er echter behoorlijk doorheen. Gerard Joling over afwezigheid mede-Topper Jan Smit: "Dat is hartstikke klote" Bekijk deze video » Kliniek in SpanjeIn november en december verbleef Smit in een kliniek in Spanje, waar hij behandeld werd door een aantal Nederlandse psychotherapeuten. Zij hielpen hem met zijn zware burn-out. Inmiddels is Smit terug in Nederland, maar hij verblijft niet constant bij zijn gezin. "Het is Jan allemaal een beetje teveel geworden." Bekijk het gesprek met Evert Santegoeds over Jan Smit hieronder.
Gossip :
Evert Santegoeds sprak manager Jan Smit: "Het is ernstig gesteld met Jan"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Evert Santegoeds sprak manager Jan Smit: "Het is ernstig gesteld met Jan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV