Live stream Atletico Madrid - Liverpool (Champions League)

Live stream Atletico Madrid - Liverpool (Champions League)

Kijk hier vanaf 20.30 uur live naar de wedstrijd Atletico Madrid - Liverpool.


Alle hoogtepunten Atlético Madrid - Liverpool

Op dinsdag 17 februari spelen Liverpool en Atlético Madrid tegen elkaar in de achtste finale van de Champions League. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Liverpool
De titelverdediger en koploper van de Premier League begint met een uitwedstrijd in de confrontatie met Atlético. Bij Liverpool komen de Nederlanders Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in actie.

Atlético
Atlético Madrid is momenteel de nummer vier van Spanje, achter topclubs Real en Barcelona en het verrassende Getafe, de tegenstander van Ajax in de Europa League donderdag.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je hem hier. Tot die tijd zie je alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Liverpool en Atlético Madrid in de Champions League.

Live stream Atletico Madrid - Liverpool (Champions League) Kijk hier vanaf 20.30 uur live naar de wedstrijd Atletico Madrid - Liverpool. Alle hoogtepunten Atlético Madrid - Liverpool Samenvatting Atlético Madrid - Liverpool Bekijk deze video » Live stream Atletico Madrid - Liverpool (Champions League) Bekijk deze video » Atlético Madrid - Liverpool 1-0 door Saul Bekijk deze video » Op dinsdag 17 februari spelen Liverpool en Atlético Madrid tegen elkaar in de achtste finale van de Champions League. De wedstrijd begint om 21.00 uur. LiverpoolDe titelverdediger en koploper van de Premier League begint met een uitwedstrijd in de confrontatie met Atlético. Bij Liverpool komen de Nederlanders Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in actie. Samenvatting Norwich City - Liverpool (Premier League) Bekijk deze video » AtléticoAtlético Madrid is momenteel de nummer vier van Spanje, achter topclubs Real en Barcelona en het verrassende Getafe, de tegenstander van Ajax in de Europa League donderdag. Samenvatting Atletico Madrid - Granada (La Liga) Bekijk deze video » Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je hem hier. Tot die tijd zie je alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Liverpool en Atlético Madrid in de Champions League.
Live :
Live stream Atletico Madrid - Liverpool (Champions League)
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Atletico Madrid - Liverpool (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV