Frans Bauer komt vanaf 3 maart met nieuw RTL-programma Goed Voor Elkaar

Frans Bauer komt vanaf 3 maart met nieuw RTL-programma Goed Voor Elkaar

Frans Bauer komt vanaf 3 maart met nieuw RTL-programma Goed Voor Elkaar Frans Bauer deelt dinsdag een video over het nieuwe programma waar hij vanaf dinsdag 3 maart in te zien zal zijn, het RTL 4-programma Goed Voor Elkaar. Leven van een heldFrans loopt elke aflevering mee met helden om erachter te komen wat hun werk precies inhoudt. De zanger gaat bijvoorbeeld langs bij de verkeerspolitie, Vluchtelingenwerk, Stichting Ambulancewens en Cliniclowns. "Veel beroepen in Nederland blijven vaak onderbelicht en daarvan ziet alleen een klein groepje mensen wat voor geweldige uitwerking ze kunnen hebben op iemand die ermee te maken heeft gehad. Een dagje mee in het leven van een held, zo kan ik dit programma het beste omschrijven", schrijft Frans Bauer bij de bovenstaande video. Bekijk hierboven verschillende fragmenten uit het nieuwe RTL-programma Goed Voor Elkaar. Het nieuwe programma Goed Voor Elkaar is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Goed Voor Elkaar terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Bauers in Argentinië: Bauers zingen over pizza tijdens Marathon Bekijk deze video » Frans Bauer werkt samen met Mariska aan nieuwe muziek Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer komt vanaf 3 maart met nieuw RTL-programma Goed Voor Elkaar

Frans Bauer deelt dinsdag een video over het nieuwe programma waar hij vanaf dinsdag 3 maart in te zien zal zijn, het RTL 4-programma Goed Voor Elkaar.

Leven van een held
Frans loopt elke aflevering mee met helden om erachter te komen wat hun werk precies inhoudt. De zanger gaat bijvoorbeeld langs bij de verkeerspolitie, Vluchtelingenwerk, Stichting Ambulancewens en Cliniclowns. "Veel beroepen in Nederland blijven vaak onderbelicht en daarvan ziet alleen een klein groepje mensen wat voor geweldige uitwerking ze kunnen hebben op iemand die ermee te maken heeft gehad. Een dagje mee in het leven van een held, zo kan ik dit programma het beste omschrijven", schrijft Frans Bauer bij de bovenstaande video.

Bekijk hierboven verschillende fragmenten uit het nieuwe RTL-programma Goed Voor Elkaar.

Het nieuwe programma Goed Voor Elkaar is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Goed Voor Elkaar terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer komt vanaf 3 maart met nieuw RTL-programma Goed Voor Elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV