Emma Heesters in Platenbazen: "Dit is mijn BREAK-UP song"

Emma Heesters in Platenbazen: "Dit is mijn BREAK-UP song"

Emma Heesters in Platenbazen: "Dit is mijn BREAK-UP song" In het 538-programma Platenbazen spelen twee teams om de winst. Er wordt geswingt en gezongen. Welk nummer zou je gebruiken om je relatie te beëindigen? en wie kan de hoogste noten halen? Emma Heesters, Jamie Li, Lucas & Steve strijden tegen elkaar in de laatste aflevering van het tweede seizoen van Platenbazen. Bekijk hier de aflevering van Platenbazen met Igmar Felicia. Bekijk de Platenbazen-aflevering met o.a. Emma Heesters hierboven. Bekijk ook Emma Heesters zoenend met Wesley Sneijder gespot? Bekijk deze video » Emma Heesters en Tino Martin zingen 'Loop niet weg' live bij Jinek Bekijk deze video »
Entertainment :
Emma Heesters in Platenbazen: "Dit is mijn BREAK-UP song"

In het 538-programma Platenbazen spelen twee teams om de winst. Er wordt geswingt en gezongen. Welk nummer zou je gebruiken om je relatie te beëindigen? en wie kan de hoogste noten halen? Emma Heesters, Jamie Li, Lucas & Steve strijden tegen elkaar in de laatste aflevering van het tweede seizoen van Platenbazen. Bekijk hier de aflevering van Platenbazen met Igmar Felicia.

Bekijk de Platenbazen-aflevering met o.a. Emma Heesters hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emma Heesters in Platenbazen: "Dit is mijn BREAK-UP song" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV