Connie Witteman over breuk Borsato's: "Marco is de meest ongelukkige man"

Connie Witteman over breuk Borsato's: "Marco is de meest ongelukkige man"

Connie Witteman over breuk Borsato's: "Marco is de meest ongelukkige man" Het was niemand minder dan Connie Witteman die Marco en Leontine Borsato ooit koppelde en ze vindt het dan ook enorm treurig dat het huwelijk nu na 22 jaar alsnog is mislukt. Dit vertelt ze bij NPO Radio 2. Zijn grote liefdeConnie Witteman heeft erg veel medelijden met Marco Borsato nadat de zanger bekend maakte te gaan scheiden van zijn vrouw Leontine. In de podcast 30 Minuten RAUW van Ruud de Wild vertelt de diva openhartig over hoe ze naar de breuk kijkt en dat ze vooral geen kant wil kiezen. “Ik sta aan beide kanten niet. Ik denk dat Marco de meest ongelukkige man is als hij achteraf ziet dat zijn grote liefde weg is. Leontine was gewoon zijn grote liefde.” Bekijk hierboven het interview met Connie Witteman over de breuk tussen *Marco en Leontine Borsato. Bekijk ook Leontine Borsato wordt getroost door Leco van Zadelhoff: "Het is heel verdrietig" Bekijk deze video » Zoon Luca na vermeende affaire Marco Borsato: ‘Geloof niet alles wat je leest’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Connie Witteman over breuk Borsato's: "Marco is de meest ongelukkige man"

Het was niemand minder dan Connie Witteman die Marco en Leontine Borsato ooit koppelde en ze vindt het dan ook enorm treurig dat het huwelijk nu na 22 jaar alsnog is mislukt. Dit vertelt ze bij NPO Radio 2.

Zijn grote liefde
Connie Witteman heeft erg veel medelijden met Marco Borsato nadat de zanger bekend maakte te gaan scheiden van zijn vrouw Leontine. In de podcast 30 Minuten RAUW van Ruud de Wild vertelt de diva openhartig over hoe ze naar de breuk kijkt en dat ze vooral geen kant wil kiezen. “Ik sta aan beide kanten niet. Ik denk dat Marco de meest ongelukkige man is als hij achteraf ziet dat zijn grote liefde weg is. Leontine was gewoon zijn grote liefde.”

Bekijk hierboven het interview met Connie Witteman over de breuk tussen *Marco en Leontine Borsato.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Connie Witteman over breuk Borsato's: "Marco is de meest ongelukkige man" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV