DWDD: Ruben Terlou maakt nieuwe serie over opkomst van China

DWDD: Ruben Terlou maakt nieuwe serie over opkomst van China

DWDD: Ruben Terlou maakt nieuwe serie over opkomst van China Ruben Terlou is wederom bezig met een gloednieuwe serie over China. Hij werkt aan de VPRO-reisserie De Wereld Van De Chinezen en doet hierin onderzoek naar wat de opkomst van China betekent voor de rest van de wereld. Terlou brengt hiervoor niet alleen een bezoek aan China, maar hij gaat onder meer ook naar Cambodja, Servië en Kenia. Bekijk het interview met Ruben Terlou over De Wereld Van De Chinezen in De Wereld Draait Door in de video hierboven. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown'' Bekijk deze video »
TV :
DWDD: Ruben Terlou maakt nieuwe serie over opkomst van China

Ruben Terlou is wederom bezig met een gloednieuwe serie over China. Hij werkt aan de VPRO-reisserie De Wereld Van De Chinezen en doet hierin onderzoek naar wat de opkomst van China betekent voor de rest van de wereld. Terlou brengt hiervoor niet alleen een bezoek aan China, maar hij gaat onder meer ook naar Cambodja, Servië en Kenia.

Bekijk het interview met Ruben Terlou over De Wereld Van De Chinezen in De Wereld Draait Door in de video hierboven.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Ruben Terlou maakt nieuwe serie over opkomst van China of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV