DWDD: Her Majesty treedt op met The Weight van The Band

DWDD: Her Majesty treedt op met The Weight van The Band

DWDD: Her Majesty treedt op met The Weight van The Band Her Majesty is momenteel bezig met een tour door Nederland, zij spelen met name nummers uit de muzikale countryrock-geschiedenis. Van Bob Dylan tot Crosby, Stills, Nash and Young en Gram Parsons. Her Majesty is te gast bij De Wereld Draait Door en treedt op met het nummer The Weight van The Band. Bekijk het optreden van Her Majesty in DWDD in de video hierboven. DWDD: Drie pianisten wagen zich aan de lastige Goldberg-variaties van Bach Bekijk deze video » DWDD gemist? Gideon Tazelaar mocht met jazz-legende Wynton Marsalis spelen Bekijk deze video »
TV :
DWDD: Her Majesty treedt op met The Weight van The Band

Her Majesty is momenteel bezig met een tour door Nederland, zij spelen met name nummers uit de muzikale countryrock-geschiedenis. Van Bob Dylan tot Crosby, Stills, Nash and Young en Gram Parsons. Her Majesty is te gast bij De Wereld Draait Door en treedt op met het nummer The Weight van The Band.

Bekijk het optreden van Her Majesty in DWDD in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Her Majesty treedt op met The Weight van The Band of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV