Opsporing Verzocht gemist? Poolse supermarkt in Den Haag beschoten

Opsporing Verzocht gemist? Poolse supermarkt in Den Haag beschoten

Opsporing Verzocht gemist? Poolse supermarkt in Den Haag beschoten Ruim een week geleden is een Poolse supermarkt in Den Haag beschoten. Er zijn beelden van de schutter, die het vuur opende terwijl een bewaker naast hem in een busje zat… Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven. Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht gemist? Man in woning Den Haag belaagd door overvallers Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Uberchauffeur overvallen in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Poolse supermarkt in Den Haag beschoten

Ruim een week geleden is een Poolse supermarkt in Den Haag beschoten. Er zijn beelden van de schutter, die het vuur opende terwijl een bewaker naast hem in een busje zat…

Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven.

Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Poolse supermarkt in Den Haag beschoten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV