Johan Derksen: ‘Ron Jans ten onder gegaan aan eigen naïviteit’

Johan Derksen: ‘Ron Jans ten onder gegaan aan eigen naïviteit’

Ron Jans is vandaag opgestapt als trainer van FC Cincinnati na een racisme-rel. Jans zong het woord ‘nigger’ mee met een liedje en dat zorgde voor veel ophef in Amerika. “Ik heb niemand in Nederland gehoord die hem een racist vindt. Maar hij is eigenlijk een beetje ten onder gegaan aan zijn eigen naïviteit”, zegt Johan Derksen.

‘Nigger is meest lelijke woord’
“Want 'nigger' is het meest lelijke woord wat je in Amerika kunt gebruiken”, vervolgt Derksen. “Dat mogen zwarte mensen, hiphoppers en rappers wel gebruiken, als een soort geuzennaam. Maar het wordt niet verwacht van de blanke zijde en dan is het heel ongepast.”

Bekijk het fragment van Veronica Inside waarin Johan Derksen meer zegt over de rel rond Ron Jans in de video hieronder.

Johan Derksen: ‘Ron Jans ten onder gegaan aan eigen naïviteit’ Ron Jans is vandaag opgestapt als trainer van FC Cincinnati na een racisme-rel. Jans zong het woord ‘nigger’ mee met een liedje en dat zorgde voor veel ophef in Amerika. “Ik heb niemand in Nederland gehoord die hem een racist vindt. Maar hij is eigenlijk een beetje ten onder gegaan aan zijn eigen naïviteit”, zegt Johan Derksen. ‘Nigger is meest lelijke woord’“Want 'nigger' is het meest lelijke woord wat je in Amerika kunt gebruiken”, vervolgt Derksen. “Dat mogen zwarte mensen, hiphoppers en rappers wel gebruiken, als een soort geuzennaam. Maar het wordt niet verwacht van de blanke zijde en dan is het heel ongepast.” Bekijk ook Ron Jans beticht van racisme vanwege gebruiken woord 'nigger' Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Veronica Inside waarin Johan Derksen meer zegt over de rel rond Ron Jans in de video hieronder.
TV :
Johan Derksen: ‘Ron Jans ten onder gegaan aan eigen naïviteit’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: ‘Ron Jans ten onder gegaan aan eigen naïviteit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV