Opsporing Verzocht gemist? Man in woning Den Haag belaagd door overvallers

Opsporing Verzocht gemist? Man in woning Den Haag belaagd door overvallers

Opsporing Verzocht gemist? Man in woning Den Haag belaagd door overvallers In april vorig jaar is een 46-jarige man in zijn woning in Den Haag bedreigd en mishandeld door overvallers. Het is de vraag of iemand deze overvallers herkent, mogelijk ging het om een binnenval aan het verkeerde adres… Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven. Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Mislukte overval op cafetaria in Geleen: overvaller deur uit gejaagd door eigenaar Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Uberchauffeur overvallen in Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Opsporing Verzocht gemist? Man in woning Den Haag belaagd door overvallers

In april vorig jaar is een 46-jarige man in zijn woning in Den Haag bedreigd en mishandeld door overvallers. Het is de vraag of iemand deze overvallers herkent, mogelijk ging het om een binnenval aan het verkeerde adres…

Bekijk het fragment van Opsporing Verzocht in de video hierboven.

Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Man in woning Den Haag belaagd door overvallers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV