NOS Stories: Gemeentehuis Urk aangevallen door jongeren

NOS Stories: Gemeentehuis Urk aangevallen door jongeren

NOS Stories: Gemeentehuis Urk aangevallen door jongeren Het gemeentehuis in Urk is ernstig beschadigd door een actie van een groep jongeren. Zij vielen het pand aan met bierflesjes en zwaar vuurwerk, dit heeft voor duizenden euro’s aan schade veroorzaakt. De reden van de vernieling zou te maken hebben met de sluiting van een jeugdhonk, nadat hier drugs en wapens werden gevonden. Bekijk de video van NOS Stories hierboven. Urk! gemist? Oma’s kijken ogen uit in Amsterdam: ‘Niemand denkt meer aan God’ Bekijk deze video » Urk! gemist? De tweeling gaat gezonder leven: "Als wij niet eten worden we chagrijnig" Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Gemeentehuis Urk aangevallen door jongeren

Het gemeentehuis in Urk is ernstig beschadigd door een actie van een groep jongeren. Zij vielen het pand aan met bierflesjes en zwaar vuurwerk, dit heeft voor duizenden euro’s aan schade veroorzaakt. De reden van de vernieling zou te maken hebben met de sluiting van een jeugdhonk, nadat hier drugs en wapens werden gevonden.

Bekijk de video van NOS Stories hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Gemeentehuis Urk aangevallen door jongeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV