Beelden boerenprotest: Eerste trekkers dinsdagavond al op pad

Beelden boerenprotest: Eerste trekkers dinsdagavond al op pad

Het is woensdag weer tijd voor een grootschalig boerenprotest. De boeren zijn er al vroeg bij, want de eerste tractoren zijn dinsdagavond al gespot.

Veel verkeershinder verwacht door boerenprotest
De boeren mogen niet over de snelweg rijden, maar dit zal waarschijnlijk niet voor veel minder overlast zorgen in het verkeer. Dit protest wordt door de politie begeleid, er zullen onder meer rotondes en kruispunten worden afgesloten. Eerder veroorzaakten de boeren met hun protesten al voor veel files op de snelwegen.

Duizenden demonstranten verwacht
De boeren laten hun stem horen richting de politiek vanwege het strenge stikstofbeleid. Farmers Defence Force verwacht dat er woensdag duizenden tractoren naar Den Haag rijden. Vissers doen deze keer ook mee aan de demonstratie.

Bekijk beelden van het boerenprotest dat dinsdagavond al begint van Hart Van Nederland in de video hieronder.

Beelden <em>boerenprotest</em>: Eerste trekkers dinsdagavond al op pad Het is woensdag weer tijd voor een grootschalig boerenprotest. De boeren zijn er al vroeg bij, want de eerste tractoren zijn dinsdagavond al gespot. Veel verkeershinder verwacht door boerenprotestDe boeren mogen niet over de snelweg rijden, maar dit zal waarschijnlijk niet voor veel minder overlast zorgen in het verkeer. Dit protest wordt door de politie begeleid, er zullen onder meer rotondes en kruispunten worden afgesloten. Eerder veroorzaakten de boeren met hun protesten al voor veel files op de snelwegen. Bekijk ook Boeren worden bedreigd met dreigbrief aan hele sector: "Doelwit voor sabotage en brandstichting" Bekijk deze video » Duizenden demonstranten verwachtDe boeren laten hun stem horen richting de politiek vanwege het strenge stikstofbeleid. Farmers Defence Force verwacht dat er woensdag duizenden tractoren naar Den Haag rijden. Vissers doen deze keer ook mee aan de demonstratie. Bekijk beelden van het boerenprotest dat dinsdagavond al begint van Hart Van Nederland in de video hieronder.
Nieuws :
Beelden boerenprotest: Eerste trekkers dinsdagavond al op pad
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beelden boerenprotest: Eerste trekkers dinsdagavond al op pad of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV