Video First Dates: Won Waylon het Eurovisie Songfestival?

Video First Dates: Won Waylon het Eurovisie Songfestival?

Video First Dates: Won Waylon het Eurovisie Songfestival? Een vrijgezelle dame vertelt in First Dates haar blind date van welke bekende artiest zij zangles heeft gehad, namelijk van niemand minder dan de winnaar van het Eurovisie Songfestival. De jongen is onder de indruk en verwacht dat ze goed kan zingen, dankzij de lessen van ‘Waylon’… Waylon ziet humor in verwarringWaylon zelf kan wel lachen om de verwarring en richt zich op Instagram tot de 'echte winnaar' Duncan Laurence. “Uiteindelijk hebben we allebei iets niet goed gedaan.” Bekijk het hilarische fragment van het nieuwe seizoen van First Dates in de video hierboven. First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering, inclusief de Valentijnuitzending met BN’ers, van First Dates terugkijken bij Gids.tv. Zien: Bram Krikke gaat op First Date met Giel Beelen Bekijk deze video » Beelden nieuw seizoen First Dates NL: ‘Gevalletje Temptation Island met inhoud’ Bekijk deze video »
TV :
Video First Dates: Won Waylon het Eurovisie Songfestival?

Een vrijgezelle dame vertelt in First Dates haar blind date van welke bekende artiest zij zangles heeft gehad, namelijk van niemand minder dan de winnaar van het Eurovisie Songfestival. De jongen is onder de indruk en verwacht dat ze goed kan zingen, dankzij de lessen van ‘Waylon’…

Waylon ziet humor in verwarring
Waylon zelf kan wel lachen om de verwarring en richt zich op Instagram tot de 'echte winnaar' Duncan Laurence. “Uiteindelijk hebben we allebei iets niet goed gedaan.” Bekijk het hilarische fragment van het nieuwe seizoen van First Dates in de video hierboven.

First Dates is iedere werkdag om 19.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering, inclusief de Valentijnuitzending met BN’ers, van First Dates terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video First Dates: Won Waylon het Eurovisie Songfestival? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV