Danny de Munk vindt nieuwe muziek geen hits: "Weten jullie wat er in de Top 40 staat?"

Danny de Munk vindt nieuwe muziek geen hits: "Weten jullie wat er in de Top 40 staat?"

Danny de Munk vindt nieuwe muziek geen hits: "Weten jullie wat er in de Top 40 staat?" Volkszanger Danny de Munk, die in de jaren tachtig grote hits scoorde met 'Ik voel me zo verdomd alleen', 'Mijn stad' en 'Mijn meissie', vindt dat de tijden behoorlijk zijn veranderd. Zo zegt hij dat de muziek van nu niet meer echte 'hits' zijn, die overal worden meegezongen. "Weten jullie wat er in de Top 40 staat?" vraagt hij aan zijn tafelgenoten. Het blijft behoorlijk stil. Bekijk het gesprek met Danny de Munk in Op1 hierboven. Je kunt hier de hele uitzending van Op1 terugkijken. Danny de Munk over relatie: "Zal niet zo lopen als bij Borsato" Bekijk deze video » Danny de Munk over inbrekers: ‘Ze lieten alleen mijn vrouw staan!’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Danny de Munk vindt nieuwe muziek geen hits: "Weten jullie wat er in de Top 40 staat?"

Volkszanger Danny de Munk, die in de jaren tachtig grote hits scoorde met 'Ik voel me zo verdomd alleen', 'Mijn stad' en 'Mijn meissie', vindt dat de tijden behoorlijk zijn veranderd. Zo zegt hij dat de muziek van nu niet meer echte 'hits' zijn, die overal worden meegezongen. "Weten jullie wat er in de Top 40 staat?" vraagt hij aan zijn tafelgenoten. Het blijft behoorlijk stil.

Bekijk het gesprek met Danny de Munk in Op1 hierboven. Je kunt hier de hele uitzending van Op1 terugkijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny de Munk vindt nieuwe muziek geen hits: "Weten jullie wat er in de Top 40 staat?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV