Imanuelle Grives barst in tranen uit bij Jinek: "Het maakte me allemaal niet meer uit"

Imanuelle Grives barst in tranen uit bij Jinek: "Het maakte me allemaal niet meer uit"

Actrice Imanuelle Grives was gisteravond (18 februari) te gast bij Jinek om te vertellen over haar arrestatie en vermeende drugsgebruik en -handel. Ze was zichtbaar aangedaan en kon op een gegeven moment haar tranen niet meer bedwingen: "Het maakte me allemaal niet meer uit."

Bekijk hier het hele gesprek met Imanuelle Grives in Jinek.

Waarom?
Eva Jinek wilde vooral weten waarom een intelligente, succesvolle vrouw als Grives de keuze maakt om met zoveel drugs op stap te gaan op het Belgische festival Tomorrowland. Dat was volgens Grives het gevolg van een paar lastige maanden, en haar doel was duidelijk: "Ik wilde gewoon kapot, Eva. Nou, dat is gelukt." Op een gegeven moment is Grives zo emotioneel dat ze niet meer uit haar woorden kan komen.

Bekijk het gesprek met Imanuelle Grives in Jinek hierboven.

Alle fragmenten Imanuelle Grives bij Jinek

<em>Imanuelle Grives</em> barst in tranen uit bij <em>Jinek</em>: &quot;Het maakte me allemaal niet meer uit&quot; Actrice Imanuelle Grives was gisteravond (18 februari) te gast bij Jinek om te vertellen over haar arrestatie en vermeende drugsgebruik en -handel. Ze was zichtbaar aangedaan en kon op een gegeven moment haar tranen niet meer bedwingen: "Het maakte me allemaal niet meer uit." Bekijk hier het hele gesprek met Imanuelle Grives in Jinek. Waarom?Eva Jinek wilde vooral weten waarom een intelligente, succesvolle vrouw als Grives de keuze maakt om met zoveel drugs op stap te gaan op het Belgische festival Tomorrowland. Dat was volgens Grives het gevolg van een paar lastige maanden, en haar doel was duidelijk: "Ik wilde gewoon kapot, Eva. Nou, dat is gelukt." Op een gegeven moment is Grives zo emotioneel dat ze niet meer uit haar woorden kan komen. Bekijk het gesprek met Imanuelle Grives in Jinek hierboven. Alle fragmenten Imanuelle Grives bij Jinek Imanuelle Grives barst in tranen uit bij Jinek: "Het maakte me allemaal niet meer uit" Bekijk deze video » Imanuelle Grives schrok heel erg van arrestatie: "Ik raakte in blinde paniek" Bekijk deze video » Emotionele Imanuelle Grives over eigen problemen: "Ik was complete mislukkeling" Bekijk deze video » Imanuelle Grives krabbelt langzaam weer op: "Het gaat goed met me" Bekijk deze video »
Talkshow :
Imanuelle Grives barst in tranen uit bij Jinek: "Het maakte me allemaal niet meer uit"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Imanuelle Grives barst in tranen uit bij Jinek: "Het maakte me allemaal niet meer uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV