Op1 gemist? Eva Verloop vertelt heftig verhaal over zelfmoordpoging

Op1 gemist? Eva Verloop vertelt heftig verhaal over zelfmoordpoging

<em>Op1</em> gemist? Eva Verloop vertelt heftig verhaal over zelfmoordpoging In Op1 werd gisteravond gesproken over suïcidaliteit, en het feit dat de meeste zelfmoordpogingen niet slagen. Eén van de overlevers, Eva Verloop, doet haar verhaal voor het eerst op televisie. Zo legt ze uit waardoor ze tot het rigoureuze besluit kwam om zichzelf van het leven proberen te beroven. "De grote factor was het verlies van hoop," aldus Verloop. Bekijk het gesprek met Eva Verloop in Op1 hierboven. Je kunt hier de hele uitzending van Op1 terugkijken. Suïcidale Charlotte Bouwman over haar actie Lijm de Zorg: ''Hoop ben ik al zo vaak kwijtgeraakt'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Eva Verloop vertelt heftig verhaal over zelfmoordpoging

In Op1 werd gisteravond gesproken over suïcidaliteit, en het feit dat de meeste zelfmoordpogingen niet slagen. Eén van de overlevers, Eva Verloop, doet haar verhaal voor het eerst op televisie. Zo legt ze uit waardoor ze tot het rigoureuze besluit kwam om zichzelf van het leven proberen te beroven. "De grote factor was het verlies van hoop," aldus Verloop.

Bekijk het gesprek met Eva Verloop in Op1 hierboven. Je kunt hier de hele uitzending van Op1 terugkijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Eva Verloop vertelt heftig verhaal over zelfmoordpoging of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV