Jinek: Jaïr Ferwerda volgt stemming over CETA-handelsverdrag EU en Canada

Jinek: Jaïr Ferwerda volgt stemming over CETA-handelsverdrag EU en Canada

Jinek: Jaïr Ferwerda volgt stemming over CETA-handelsverdrag EU en Canada De Tweede Kamer stemde dinsdag over CETA, het handelsverdrag tussen Europa en Canada. Uiteindelijk stemde een kleine meerderheid voor, maar de meningen waren behoorlijk verdeeld. Verslaggever Jaïr Ferwerda was de hele dag aanwezig en voelde de politici aan de tand over dit onderwerp, zo is te zien in bovenstaande video van Jinek. Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Jinek: Wat vinden politici van rel rond moorkop? Bekijk deze video » Rita Verdonk is nog altijd recht door zee maar zegt het niet meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek: Jaïr Ferwerda volgt stemming over CETA-handelsverdrag EU en Canada

De Tweede Kamer stemde dinsdag over CETA, het handelsverdrag tussen Europa en Canada. Uiteindelijk stemde een kleine meerderheid voor, maar de meningen waren behoorlijk verdeeld. Verslaggever Jaïr Ferwerda was de hele dag aanwezig en voelde de politici aan de tand over dit onderwerp, zo is te zien in bovenstaande video van Jinek.

Jinek is iedere werkdag om 22.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de leukste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Jaïr Ferwerda volgt stemming over CETA-handelsverdrag EU en Canada of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV