Zien: Famke Louise's real-life Tinder date: "Mag ik je een kus geven?"

Zien: Famke Louise's real-life Tinder date: "Mag ik je een kus geven?"

Zien: <em>Famke Louise's</em> real-life Tinder date: &quot;Mag ik je een kus geven?&quot; Zoals heel Nederland weet is Famke Louise dit jaar op zoek geweest naar een Valentijn en MTV schoot de artiest te hulp. Door middel van real-life Tinder werd er al snel duidelijk wie de aandacht hadden gevangen van Famke en met wie ze deze speciale feestdag bij kaarslicht wilde spenderen. Bekijk de date bij kaarslicht in de video hierboven, vanaf 11:00 minuten. Voor real-life Tinder met de vele mannen, bekijk de video vanaf het begin. Bekijk ook Famke Louise zoekt via Instagram een date voor Valentijnsdag en volgers reageren massaal Bekijk deze video » Famke Louise loopt met palmboom de SLAM!-studio binnen Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Famke Louise's real-life Tinder date: "Mag ik je een kus geven?"

Zoals heel Nederland weet is Famke Louise dit jaar op zoek geweest naar een Valentijn en MTV schoot de artiest te hulp.

Door middel van real-life Tinder werd er al snel duidelijk wie de aandacht hadden gevangen van Famke en met wie ze deze speciale feestdag bij kaarslicht wilde spenderen. Bekijk de date bij kaarslicht in de video hierboven, vanaf 11:00 minuten. Voor real-life Tinder met de vele mannen, bekijk de video vanaf het begin.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Famke Louise's real-life Tinder date: "Mag ik je een kus geven?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV