Start: De Sollicitatie elke woensdag te zien bij SBS6

Start: De Sollicitatie elke woensdag te zien bij SBS6

Solliciteren is zenuwslopend. En als er dan nog een cameraploeg boven op je zit helemaal. Vanavond (woensdag 19 februari) is de eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma De Sollicitatie te zien.

Cameraploegen kijken in deze realityreeks mee hoe werkzoekenden het ervan af brengen in gesprek met hun mogelijke nieuwe werkgever. En ja, het gaat om echte mensen en echte banen. Bekijk hieronder de Belgische versie van het programma.

Het nieuwe programma De Sollicitatie is vanaf woensdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van De sollicitatie terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hieronder de Belgische versie van het programma De Sollicitatie.

Start: De Sollicitatie elke woensdag te zien bij SBS6 Solliciteren is zenuwslopend. En als er dan nog een cameraploeg boven op je zit helemaal. Vanavond (woensdag 19 februari) is de eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma De Sollicitatie te zien. Eerste beelden nieuw SBS6-programma De Sollicitatie Bekijk deze video » Cameraploegen kijken in deze realityreeks mee hoe werkzoekenden het ervan af brengen in gesprek met hun mogelijke nieuwe werkgever. En ja, het gaat om echte mensen en echte banen. Bekijk hieronder de Belgische versie van het programma. Het nieuwe programma De Sollicitatie is vanaf woensdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van De sollicitatie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hieronder de Belgische versie van het programma De Sollicitatie.
TV :
Start: De Sollicitatie elke woensdag te zien bij SBS6
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Start: De Sollicitatie elke woensdag te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV