John Williams vanaf 9 maart te zien in een nieuw RTL-programma Briljant!

John Williams vanaf 9 maart te zien in een nieuw RTL-programma Briljant!

Nederland kampt met een flink aantal problemen waar de politiek ook niet direct een oplossing voor heeft. Daarom geeft presentator John Williams in het nieuwe programma Briljant! de kans aan alle Nederlanders om hun oplossingen te pitchen bij experts.

Wie pitcht een briljant concept voor een beter, schoner en socialer Nederland? We zien het vanaf 9 maart in Briljant!. In de Tijd voor MAX-video hieronder vertelt de Help mijn man is klusser-presentator over zijn nieuwe programma: "In dit programma komen de schuurtjes in Nederland aan het woord", zegt William. "Sommigen komen met echt fantastische ideeën."

Het nieuwe programma Briljant! is vanaf maandag 9 maart wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Briljant! terugkijken bij Gids.tv.

John Williams vanaf 9 maart te zien in een nieuw RTL-programma Briljant! Nederland kampt met een flink aantal problemen waar de politiek ook niet direct een oplossing voor heeft. Daarom geeft presentator John Williams in het nieuwe programma Briljant! de kans aan alle Nederlanders om hun oplossingen te pitchen bij experts. Wie pitcht een briljant concept voor een beter, schoner en socialer Nederland? We zien het vanaf 9 maart in Briljant!. In de Tijd voor MAX-video hieronder vertelt de Help mijn man is klusser-presentator over zijn nieuwe programma: "In dit programma komen de schuurtjes in Nederland aan het woord", zegt William. "Sommigen komen met echt fantastische ideeën." Het nieuwe programma Briljant! is vanaf maandag 9 maart wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Briljant! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John Williams vanaf 9 maart te zien in een nieuw RTL-programma Briljant!
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John Williams vanaf 9 maart te zien in een nieuw RTL-programma Briljant! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV