Zien: Boer Bram 'door tien agenten aangepakt' na roekeloos rijgedrag

Zien: Boer Bram 'door tien agenten aangepakt' na roekeloos rijgedrag

De 19-jarige boer Bram vertrok woensdagochtend op zijn trekker naar Den Haag, om samen met duizenden andere boeren te demonstreren tegen het stikstofbeleid. Dit liep helaas anders dan gedacht.

Snelweg verbod
Tegen de regels in belandt Bram met zijn landbouwvoertuig op de snelweg, waar hij door de politie wordt omsingeld, zoals te zien is in de onderstaande video. De politie had alle boeren voorafgaand al gewaarschuwd dat over de snelweg rijden met trekkers niet is toegestaan.

Aanwijzingen genegeerd
Toen de trekker eenmaal stopte langs de snelweg, weigerde de jonge boer om uit zijn cabine te komen: “Omdat de man niet luisterde naar de aanwijzingen van de agenten en in de cabine bleef zitten, hebben agenten pepperspray ingezet. Dit was nodig om de situatie zonder risico op letsel voor de man en de agenten onder controle te krijgen", aldus de politie.

Bekijk de beelden van boer Bram op de snelweg hieronder:

Zien: <em>Boer Bram</em> 'door tien agenten aangepakt' na roekeloos rijgedrag De 19-jarige boer Bram vertrok woensdagochtend op zijn trekker naar Den Haag, om samen met duizenden andere boeren te demonstreren tegen het stikstofbeleid. Dit liep helaas anders dan gedacht. Snelweg verbodTegen de regels in belandt Bram met zijn landbouwvoertuig op de snelweg, waar hij door de politie wordt omsingeld, zoals te zien is in de onderstaande video. De politie had alle boeren voorafgaand al gewaarschuwd dat over de snelweg rijden met trekkers niet is toegestaan. Bekijk beelden van boerenprotest: "Het is oorlog" Bekijk deze video » Aanwijzingen genegeerdToen de trekker eenmaal stopte langs de snelweg, weigerde de jonge boer om uit zijn cabine te komen: “Omdat de man niet luisterde naar de aanwijzingen van de agenten en in de cabine bleef zitten, hebben agenten pepperspray ingezet. Dit was nodig om de situatie zonder risico op letsel voor de man en de agenten onder controle te krijgen", aldus de politie. Bekijk de beelden van boer Bram op de snelweg hieronder:
Nieuws :
Zien: Boer Bram 'door tien agenten aangepakt' na roekeloos rijgedrag
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Boer Bram 'door tien agenten aangepakt' na roekeloos rijgedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV