André Hazes deelt "zijn geluk" vanuit huize Westenberg

André Hazes deelt "zijn geluk" vanuit huize Westenberg

André Hazes deelt woensdagmiddag een video op Instagram waarin te zien is hoe zijn 3-jarige zoontje hem nadoet. André Hazes Jr. pakt de microfoon erbij en geeft een optreden in huize Westenberg.

Flashbacks naar Curaçao
Tijdens de vakantie op Curaçao mocht de kleine man op het podium tijdens de repetities en daar leerde hij het kunstje. Kleine Dré heeft zo'n leuke herinnering aan deze middag op Curaçao dat hij het nog eventjes overdoet in de woonkamer van mama: "Wat een gelukje ben jij!", schrijft de zanger bij de ondrstaande video.

Bekijk hieronder de video die André Hazes op zijn Instagram deelt.

<em>André Hazes</em> deelt &quot;zijn geluk&quot; vanuit huize Westenberg André Hazes deelt woensdagmiddag een video op Instagram waarin te zien is hoe zijn 3-jarige zoontje hem nadoet. André Hazes Jr. pakt de microfoon erbij en geeft een optreden in huize Westenberg. Flashbacks naar CuraçaoTijdens de vakantie op Curaçao mocht de kleine man op het podium tijdens de repetities en daar leerde hij het kunstje. Kleine Dré heeft zo'n leuke herinnering aan deze middag op Curaçao dat hij het nog eventjes overdoet in de woonkamer van mama: "Wat een gelukje ben jij!", schrijft de zanger bij de ondrstaande video. Bekijk hieronder de video die André Hazes op zijn Instagram deelt.
Entertainment :
André Hazes deelt "zijn geluk" vanuit huize Westenberg
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes deelt "zijn geluk" vanuit huize Westenberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV