Eerste beelden nieuw SBS6-programma De Sollicitatie

Eerste beelden nieuw SBS6-programma De Sollicitatie

Van solliciteren krijg je klotsende oksels, je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn, zodat je op elke vraag antwoord kun geven, zoals op de vraag in de onderstaande video! Vanavond (woensdag 19 februari) is de eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma De Sollicitatie te zien. Bekijk de eerste beelden van het programma hierboven.

Het nieuwe programma De Sollicitatie is vanaf woensdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van De Sollicitatie terugkijken bij Gids.tv.

Eerste beelden nieuw SBS6-programma <em>De Sollicitatie</em> Van solliciteren krijg je klotsende oksels, je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn, zodat je op elke vraag antwoord kun geven, zoals op de vraag in de onderstaande video! Vanavond (woensdag 19 februari) is de eerste aflevering van het nieuwe SBS6-programma De Sollicitatie te zien. Bekijk de eerste beelden van het programma hierboven. Het nieuwe programma De Sollicitatie is vanaf woensdag 19 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van De Sollicitatie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Eerste beelden nieuw SBS6-programma De Sollicitatie
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden nieuw SBS6-programma De Sollicitatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV