Vanavond bij Op1: Rob Jetten, Saskia Belleman, Sandra Korstjens, Marc Bessems, Gerben Bakker, Philippe de Milano

Vanavond bij Op1: Rob Jetten, Saskia Belleman, Sandra Korstjens, Marc Bessems, Gerben Bakker, Philippe de Milano

Vanavond bij Op1: Rob Jetten, Saskia Belleman, Sandra Korstjens, Marc Bessems, Gerben Bakker, Philippe de Milano Vanavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel Op1. Bekijk hieronder de gasten. Advocaat Philippe de Milliano en Saskia Belleman vertellen over een zaak over een man met ernstige psychische problemen die op vrije voeten werd gesteld door de rechtbank in Den Haag. Vervolgens heeft hij zijn moeder, zus en tate ernstig bedreigd mishandeld. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Gerben Bakker is al enige tijd aan de slag als Head of Show bij het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam. Hij vertelt bij Op1 over de vorderingen. Sandra Korstjens en Marc Bessems zijn elkaars concurrent in Latijns-Amerika. Marc is jaloers op de documentairereeks van zijn vrouw: De Amazone. Bij Op1 vertellen ze over hun leven. Op1 gemist? Danny de Munk showt zijn levenslied-kunsten Bekijk deze video » Op1 gemist? Eva Verloop vertelt heftig verhaal over zelfmoordpoging Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Rob Jetten, Saskia Belleman, Sandra Korstjens, Marc Bessems, Gerben Bakker, Philippe de Milano

Vanavond presenteren Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel Op1. Bekijk hieronder de gasten.

Advocaat Philippe de Milliano en Saskia Belleman vertellen over een zaak over een man met ernstige psychische problemen die op vrije voeten werd gesteld door de rechtbank in Den Haag. Vervolgens heeft hij zijn moeder, zus en tate ernstig bedreigd mishandeld. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?

Gerben Bakker is al enige tijd aan de slag als Head of Show bij het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam. Hij vertelt bij Op1 over de vorderingen.

Sandra Korstjens en Marc Bessems zijn elkaars concurrent in Latijns-Amerika. Marc is jaloers op de documentairereeks van zijn vrouw: De Amazone. Bij Op1 vertellen ze over hun leven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Rob Jetten, Saskia Belleman, Sandra Korstjens, Marc Bessems, Gerben Bakker, Philippe de Milano of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV