Murda zingt zijn nieuwe single Günes bij De Wereld Draait Door

Murda zingt zijn nieuwe single Günes bij De Wereld Draait Door

Murda zingt zijn nieuwe single Günes bij De Wereld Draait Door Murda maakt al dertien jaar muziek. Hij was tot voor kort vooral in het Nederlands aan het rappen. Soms zat daar een klein beetje Engels tussen. Eind vorig jaar besloot hij het helemaal anders te doen. Hij begon met het maken van Turkse muziek. Dat werd een hit. Hij stond op nummer 1, 2 en 3 in de Turkse hitlijsten en dit weekend trad hij voor 30 miljoen kijkers op in de Turkse versie van 'The Voice'. Bij De Wereld Draait Door zingt hij zijn nieuwe single Günes. Bekijk de video van Murda met Günes hierboven. DWDD gemist? Jan Meeus over de moordmakelaar van Taghi: Delano R. Bekijk deze video » DWDD gemist? Floortje Dessing over nieuwe serie Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld Bekijk deze video »
Muziek :
Murda zingt zijn nieuwe single Günes bij De Wereld Draait Door

Murda maakt al dertien jaar muziek. Hij was tot voor kort vooral in het Nederlands aan het rappen. Soms zat daar een klein beetje Engels tussen. Eind vorig jaar besloot hij het helemaal anders te doen. Hij begon met het maken van Turkse muziek. Dat werd een hit. Hij stond op nummer 1, 2 en 3 in de Turkse hitlijsten en dit weekend trad hij voor 30 miljoen kijkers op in de Turkse versie van 'The Voice'. Bij De Wereld Draait Door zingt hij zijn nieuwe single Günes.

Bekijk de video van Murda met Günes hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Murda zingt zijn nieuwe single Günes bij De Wereld Draait Door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV