Steenrijk, Straatarm gemist? Renate krijgt een bijzonder verrassing

Steenrijk, Straatarm gemist? Renate krijgt een bijzonder verrassing

Steenrijk, Straatarm gemist? Renate krijgt een bijzonder verrassing Tijdens Steenrijk, Straatarm kreeg Renate een bijzondere verrassing. Toen ze thuis kwam, lag er een briefje op tafel. Renate werd gelijk emotioneel toen ze het las. Er kwam namelijk een cadeaubon voor de kapotte schutting. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Rotterdammers in Paleis voor een prikkie dolblij met nieuw huis: "Ken het niet terug" Bekijk deze video » Ontroerende beelden Steenrijk, Straatarm: Meisje in tranen door nieuwe kleding Bekijk deze video »
TV :
Steenrijk, Straatarm gemist? Renate krijgt een bijzonder verrassing

Tijdens Steenrijk, Straatarm kreeg Renate een bijzondere verrassing. Toen ze thuis kwam, lag er een briefje op tafel. Renate werd gelijk emotioneel toen ze het las. Er kwam namelijk een cadeaubon voor de kapotte schutting.

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Steenrijk, Straatarm gemist? Renate krijgt een bijzonder verrassing of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV