Hilarische beelden: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters

Hilarische beelden: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters

Justin Bieber en James Corden krijgen een behoorlijke uitdaging voor hun kiezen. De zanger en presentator krijgen namelijk dansles van een aantal kleuters.

Justin Bieber danst erop los
De kleintjes halen al hun dansmoves uit de kast om deze aan Corden en Bieber te leren. Met name James heeft het af en toe zwaar, aangezien sommige kleuters aankomen met radslagen en van de ene kant van de danszaal naar de andere rennen… Toch lijkt het erop dat de twee na hun Carpool Karaoke-avontuur een nieuwe viral video te pakken hebben…

Bekijk de video waarin Justin Bieber en James Corden dansles krijgen van kleuters hieronder.

Hilarische beelden: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters Justin Bieber en James Corden krijgen een behoorlijke uitdaging voor hun kiezen. De zanger en presentator krijgen namelijk dansles van een aantal kleuters. Justin Bieber danst erop losDe kleintjes halen al hun dansmoves uit de kast om deze aan Corden en Bieber te leren. Met name James heeft het af en toe zwaar, aangezien sommige kleuters aankomen met radslagen en van de ene kant van de danszaal naar de andere rennen… Toch lijkt het erop dat de twee na hun Carpool Karaoke-avontuur een nieuwe viral video te pakken hebben… Bekijk ook Justin Bieber schittert opnieuw in Carpool Karaoke met James Corden Bekijk deze video » Bekijk de video waarin Justin Bieber en James Corden dansles krijgen van kleuters hieronder.
Entertainment :
Hilarische beelden: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Justin Bieber en James Corden krijgen dansles van kleuters of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV