Emotionele Sjaak Polak ging na de dood van zijn moeder "keihard knokken"

Emotionele Sjaak Polak ging na de dood van zijn moeder "keihard knokken"

Sjaak Polak staat bekend als een cultheld uit het voetbal, maar de ras-Hagenees heeft ook zware tijden gehad. Op zestienjarige leeftijd verloor hij zijn moeder en dat heeft bij hem iets in gang gezet: "Toen ging ik keihard knokken. Iedere training liep ik vooraan, ieder duel wilde ik winnen."

Bekijk ook

Hersenbloeding
Polak groeide op bij een alleenstaande moeder met drie kinderen, waarvan Sjaak de oudste was. Op een dag viel zijn moeder voor hem neer en kwam er bloed uit ooghoeken, oren en meer plekken. Ze had een hersenbloeding gehad, waaraan ze uiteindelijk zou bezwijken. Het was een zware tijd voor de oud-voetballer, maar de woorden die zijn moeder sprak zal hij nooit vergeten: "Ik ga er vandoor, maar jij gaat het honderd procent halen."

Bekijk het emotionele gesprek met Sjaak Polak hieronder. Je kunt ook de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Emotionele Sjaak Polak ging na de dood van zijn moeder "keihard knokken" Sjaak Polak staat bekend als een cultheld uit het voetbal, maar de ras-Hagenees heeft ook zware tijden gehad. Op zestienjarige leeftijd verloor hij zijn moeder en dat heeft bij hem iets in gang gezet: "Toen ging ik keihard knokken. Iedere training liep ik vooraan, ieder duel wilde ik winnen." Bekijk ook Jinek: hilariteit om uitspraken Sjaak Polak in interviews Bekijk deze video » HersenbloedingPolak groeide op bij een alleenstaande moeder met drie kinderen, waarvan Sjaak de oudste was. Op een dag viel zijn moeder voor hem neer en kwam er bloed uit ooghoeken, oren en meer plekken. Ze had een hersenbloeding gehad, waaraan ze uiteindelijk zou bezwijken. Het was een zware tijd voor de oud-voetballer, maar de woorden die zijn moeder sprak zal hij nooit vergeten: "Ik ga er vandoor, maar jij gaat het honderd procent halen." Bekijk het emotionele gesprek met Sjaak Polak hieronder. Je kunt ook de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Emotionele Sjaak Polak ging na de dood van zijn moeder "keihard knokken"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Sjaak Polak ging na de dood van zijn moeder "keihard knokken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV