De Sollicitatie gemist? ‘Ik heb echt een schijthekel aan sollicitatiegesprekken’

De Sollicitatie gemist? ‘Ik heb echt een schijthekel aan sollicitatiegesprekken’

De titel van het nieuwe programma De Sollicitatie zegt het al, hierin worden mensen gevolgd die een sollicitatiegesprek voeren. Sollicitanten doen er alles aan om een goede indruk te maken, maar helaas lukt dit niet altijd. Voor een van de dames is solliciteren dan ook niet een van haar favoriete hobby’s: “Ik heb echt een schijthekel aan sollicitatiegesprekken.”

Bekijk het fragment van De Sollicitatie in de video hieronder.

De Sollicitatie is iedere woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van De Sollicitatie terugkijken bij Gids.tv.

De Sollicitatie gemist? ‘Ik heb echt een schijthekel aan sollicitatiegesprekken’ De titel van het nieuwe programma De Sollicitatie zegt het al, hierin worden mensen gevolgd die een sollicitatiegesprek voeren. Sollicitanten doen er alles aan om een goede indruk te maken, maar helaas lukt dit niet altijd. Voor een van de dames is solliciteren dan ook niet een van haar favoriete hobby’s: “Ik heb echt een schijthekel aan sollicitatiegesprekken.” Start: De Sollicitatie elke woensdag te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Bekijk het fragment van De Sollicitatie in de video hieronder. De Sollicitatie is iedere woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van De Sollicitatie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Sollicitatie gemist? ‘Ik heb echt een schijthekel aan sollicitatiegesprekken’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Sollicitatie gemist? ‘Ik heb echt een schijthekel aan sollicitatiegesprekken’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV