Beste Kijkers: 80-jarige Iris doet heftige onthulling over seks met Egyptische toyboy

Beste Kijkers: 80-jarige Iris doet heftige onthulling over seks met Egyptische toyboy

In Beste Kijkers krijg je natuurlijk de allerbeste tv-fragmenten te zien. In een daarvan schittert de 80-jarige Iris, die in een Britse tv-show een boekje opendoet over seks met haar Egyptische toyboy.

Iris heel erg open over seks met piepjonge vriend
Iris heeft een toyboy uit Egypte aan de haak geslagen, die makkelijk haar kleinzoon had kunnen zijn. Ze is er heilig van overtuigd dat hij niet op haar geld uit is maar dat het gaat om ware liefde. Ze hebben samen dan ook een spannende nacht beleefd. Iris is erg open over het seksavontuurtje, en doet uitgebreid uit de doeken hoe het er tussen de lakens aan toe ging nadat ze 35 jaar geen seks had gehad…

Bekijk het fragment van Beste Kijkers met de onthullingen van Iris in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Beste Kijkers is vanaf donderdag 13 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Heb je een aflevering van Beste Kijkers gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Beste Kijkers: 80-jarige Iris doet heftige onthulling over seks met Egyptische toyboy In Beste Kijkers krijg je natuurlijk de allerbeste tv-fragmenten te zien. In een daarvan schittert de 80-jarige Iris, die in een Britse tv-show een boekje opendoet over seks met haar Egyptische toyboy. Iris heel erg open over seks met piepjonge vriendIris heeft een toyboy uit Egypte aan de haak geslagen, die makkelijk haar kleinzoon had kunnen zijn. Ze is er heilig van overtuigd dat hij niet op haar geld uit is maar dat het gaat om ware liefde. Ze hebben samen dan ook een spannende nacht beleefd. Iris is erg open over het seksavontuurtje, en doet uitgebreid uit de doeken hoe het er tussen de lakens aan toe ging nadat ze 35 jaar geen seks had gehad… Bekijk ook Op1 gemist? Pornoactrice Kim Holland praat over spuiten in het gezicht Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Beste Kijkers met de onthullingen van Iris in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Beste Kijkers is vanaf donderdag 13 februari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Heb je een aflevering van Beste Kijkers gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beste Kijkers: 80-jarige Iris doet heftige onthulling over seks met Egyptische toyboy
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beste Kijkers: 80-jarige Iris doet heftige onthulling over seks met Egyptische toyboy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV