Koffietijd: Marie Verhulst zorgt nu voor hond Samson in plaats van Gert

Koffietijd: Marie Verhulst zorgt nu voor hond Samson in plaats van Gert

Marie Verhulst heeft de belangrijke taak van haar vader overgenomen om voor de beroemde hond Samson te zorgen. Gert Verhulst heeft het te druk met zijn bedrijf en ging daarom op zoek naar een nieuw baasje.

Kreeg Gert veel aandacht van meisjes?
Marie is blij dat zij nu voor Samson mag zorgen en dat haar vader het stokje aan haar heeft overgedragen. Zowel de hond als Marie vertelt bij Koffietijd hoe deze nieuwe samenwerking bevalt. Het grote verschil is dat ‘womanizer’ Gert volgens de hond veel meisjes op bezoek kreeg…

Bekijk het fragment van Koffietijd met Samson en Marie in de video hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Koffietijd: Marie Verhulst zorgt nu voor hond Samson in plaats van Gert Marie Verhulst heeft de belangrijke taak van haar vader overgenomen om voor de beroemde hond Samson te zorgen. Gert Verhulst heeft het te druk met zijn bedrijf en ging daarom op zoek naar een nieuw baasje. Kreeg Gert veel aandacht van meisjes?Marie is blij dat zij nu voor Samson mag zorgen en dat haar vader het stokje aan haar heeft overgedragen. Zowel de hond als Marie vertelt bij Koffietijd hoe deze nieuwe samenwerking bevalt. Het grote verschil is dat ‘womanizer’ Gert volgens de hond veel meisjes op bezoek kreeg… Bekijk ook Samson en Gert stopt na 30 jaar: "Het is mooi geweest" Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Koffietijd met Samson en Marie in de video hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Koffietijd: Marie Verhulst zorgt nu voor hond Samson in plaats van Gert
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Marie Verhulst zorgt nu voor hond Samson in plaats van Gert of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV