Bekijk beelden Au Pairs: Lily oefent Engels met ‘bliek selderie’

Bekijk beelden Au Pairs: Lily oefent Engels met ‘bliek selderie’

Het nieuwe programma Au Pairs wordt sinds deze week uitgezonden op televisie. Hierin wordt een aantal meiden gevolgd dat naar Los Angeles vertrekt om op kinderen te passen.

Koken in het Engels
Maar ze zijn niet speciaal naar Amerika afgereisd om alleen maar nanny te worden. De dames hebben meer dromen. En ook daarom moeten ze de Engelse taal goed onder de knie zien te krijgen. Lily is alvast goed aan het oefenen tijdens het koken, en bereidt naar eigen zeggen ‘bliek selderie’.

Bekijk beelden van Au Pairs in de video hieronder.

Au Pairs is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Au Pairs terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk beelden Au Pairs: Lily oefent Engels met ‘bliek selderie’ Het nieuwe programma Au Pairs wordt sinds deze week uitgezonden op televisie. Hierin wordt een aantal meiden gevolgd dat naar Los Angeles vertrekt om op kinderen te passen. Koken in het EngelsMaar ze zijn niet speciaal naar Amerika afgereisd om alleen maar nanny te worden. De dames hebben meer dromen. En ook daarom moeten ze de Engelse taal goed onder de knie zien te krijgen. Lily is alvast goed aan het oefenen tijdens het koken, en bereidt naar eigen zeggen ‘bliek selderie’. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm gemist? Renate krijgt een bijzonder verrassing Bekijk deze video » Bekijk beelden van Au Pairs in de video hieronder. Au Pairs is iedere dinsdag om 21.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Au Pairs terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bekijk beelden Au Pairs: Lily oefent Engels met ‘bliek selderie’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden Au Pairs: Lily oefent Engels met ‘bliek selderie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV