NOS Stories: 9 doden bij terroristische aanslag shishalounges Hanau

NOS Stories: 9 doden bij terroristische aanslag shishalounges Hanau

In de Duitse stad Hanau zijn negen mensen om het leven gekomen door een schietpartij bij twee shishalounges. Er zijn ook meerdere gewonden gevallen.

Aanslag met racistisch motief
Justitie gaat uit van een terroristische aanslag, aangezien de dader een brief achterliet waarin hij onder meer zei dat 'bepaalde volkeren vernietigd moeten worden'. De man opende het vuur op een shishalounge en reed daarna in een auto naar de volgende shishalounge voor een nieuw bloedbad.

Bekijk de video van NOS Stories over de aanslag in Hanau hieronder.

NOS Stories: 9 doden bij terroristische aanslag shishalounges Hanau In de Duitse stad Hanau zijn negen mensen om het leven gekomen door een schietpartij bij twee shishalounges. Er zijn ook meerdere gewonden gevallen. Aanslag met racistisch motiefJustitie gaat uit van een terroristische aanslag, aangezien de dader een brief achterliet waarin hij onder meer zei dat 'bepaalde volkeren vernietigd moeten worden'. De man opende het vuur op een shishalounge en reed daarna in een auto naar de volgende shishalounge voor een nieuw bloedbad. Bekijk ook Schokkende beelden: Senator Brazilië neergeschoten als hij met graafmachine op agenten inrijdt Bekijk deze video » Bekijk de video van NOS Stories over de aanslag in Hanau hieronder.
Nieuws :
NOS Stories: 9 doden bij terroristische aanslag shishalounges Hanau
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: 9 doden bij terroristische aanslag shishalounges Hanau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV