Teleyoutube Show (Telegraaf): Hoe zien bombrieven eruit?

Teleyoutube Show (Telegraaf): Hoe zien bombrieven eruit?

Teleyoutube Show (Telegraaf): Hoe zien bombrieven eruit? In de Teleyoutube Show van de Telegraaf worden de bombrieven besproken die de laatste tijd naar willekeurige bedrijven worden gestuurd. Maar hoe zien deze bombrieven er eigenlijk uit? En hoe kan het dat de dader nog niet is gepakt? Journalist Martijn Schoolenberg en explosievenexpert Ad van Riel vertellen hier meer over in de video hierboven. Peter R. de Vries over bombrieven in Jinek: ‘Wie wordt eigenlijk afgeperst?’ Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Laatste ontwikkelingen in onderzoek bombrieven Bekijk deze video »
Nieuws :
Teleyoutube Show (Telegraaf): Hoe zien bombrieven eruit?

In de Teleyoutube Show van de Telegraaf worden de bombrieven besproken die de laatste tijd naar willekeurige bedrijven worden gestuurd. Maar hoe zien deze bombrieven er eigenlijk uit? En hoe kan het dat de dader nog niet is gepakt? Journalist Martijn Schoolenberg en explosievenexpert Ad van Riel vertellen hier meer over in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Teleyoutube Show (Telegraaf): Hoe zien bombrieven eruit? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV