Video: Johnny de Mol en Wendy van Dijk genieten volop van presentatie We Want More

Video: Johnny de Mol en Wendy van Dijk genieten volop van presentatie We Want More

Binnenkort is het weer tijd voor een nieuwe talentenjacht op televisie, vanaf volgende maand wordt We Want More uitgezonden bij SBS 6. Presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk zijn in ieder geval dolblij met deze klus.

Van rap tot opera in We Want More
In de show kunnen allerlei talenten laten zien wat ze in huis hebben. Vijf juryleden, waaronder Trijntje Oosterhuis en André Hazes, beoordelen de optredens. Er kunnen zangers, zangeressen, duo's en zelfs koren meedoen aan We Want More. In allerlei genres, van fado tot opera of rap. En deze afwisseling maakt het programma zo leuk, vertellen De Mol en Van Dijk.

Bekijk het interview met Johnny de Mol en Wendy van Dijk over We Want More in de video van Shownieuws hieronder.

De nieuwe talentenjacht We Want More is vanaf 28 maart om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Video: Johnny de Mol en Wendy van Dijk genieten volop van presentatie We Want More Binnenkort is het weer tijd voor een nieuwe talentenjacht op televisie, vanaf volgende maand wordt We Want More uitgezonden bij SBS 6. Presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk zijn in ieder geval dolblij met deze klus. Van rap tot opera in We Want MoreIn de show kunnen allerlei talenten laten zien wat ze in huis hebben. Vijf juryleden, waaronder Trijntje Oosterhuis en André Hazes, beoordelen de optredens. Er kunnen zangers, zangeressen, duo's en zelfs koren meedoen aan We Want More. In allerlei genres, van fado tot opera of rap. En deze afwisseling maakt het programma zo leuk, vertellen De Mol en Van Dijk. Bekijk ook André Hazes last van liefdesverdriet tijdens opnames We Want More? Bekijk deze video » Bekijk het interview met Johnny de Mol en Wendy van Dijk over We Want More in de video van Shownieuws hieronder. De nieuwe talentenjacht We Want More is vanaf 28 maart om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van We Want More terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Johnny de Mol en Wendy van Dijk genieten volop van presentatie We Want More
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Johnny de Mol en Wendy van Dijk genieten volop van presentatie We Want More of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV