Martien Meiland vanaf maart te zien in Cash or Trash seizoen 2: "Er wordt goed onderhandeld"

Martien Meiland vanaf maart te zien in Cash or Trash seizoen 2: "Er wordt goed onderhandeld"

Martien Meiland vanaf maart te zien in Cash or Trash seizoen 2: "Er wordt goed onderhandeld" Martien Meiland is vanaf begin maart weer te zien in een tweede seizoen van Cash or Trash. Martien is inmiddels helemaal gewend aan zijn nieuwe job als presentator: "Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten en het verhaal achter de items te horen." "Mooie spullen"Martien heeft er weer zin in: "Ik voel me als een vis in het water tussen al die mooie spullen. En ik merk dat veel verkopers het programma nu kennen. Dus er wordt goed onderhandeld!", laat hij in een verklaring weten. Bekijk in de video hierboven hoe hij denkt over het achterlaten van Chateau Meiland. Het nieuwe seizoen van Cash or Trash is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Cash or Trash terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer Bekijk deze video » Video: Martien Meiland in actie voor strijd tegen darmkanker: ‘Teken die petitie!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland vanaf maart te zien in Cash or Trash seizoen 2: "Er wordt goed onderhandeld"

Martien Meiland is vanaf begin maart weer te zien in een tweede seizoen van Cash or Trash. Martien is inmiddels helemaal gewend aan zijn nieuwe job als presentator: "Ik vind het leuk om mensen te ontmoeten en het verhaal achter de items te horen."

"Mooie spullen"
Martien heeft er weer zin in: "Ik voel me als een vis in het water tussen al die mooie spullen. En ik merk dat veel verkopers het programma nu kennen. Dus er wordt goed onderhandeld!", laat hij in een verklaring weten. Bekijk in de video hierboven hoe hij denkt over het achterlaten van Chateau Meiland.

Het nieuwe seizoen van Cash or Trash is vanaf dinsdag 3 maart wekelijks om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Cash or Trash terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland vanaf maart te zien in Cash or Trash seizoen 2: "Er wordt goed onderhandeld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV