Pomphouders in wanhoop vanwege stop van sigarettenverkoop: "Het is gewoon zonde"

Pomphouders in wanhoop vanwege stop van sigarettenverkoop: "Het is gewoon zonde"

Pomphouders in wanhoop vanwege stop van sigarettenverkoop: "Het is gewoon zonde" Vanaf 1 januari 2021 geldt er een uitstalverbod voor tabakswaren, iets wat funest zal zijn voor pomphouders. Volgens de bond van pomphouders zorgen sigaretten van 60 tot 70 procent van de omzet. Laat mensen in hun waarde en laat ze daar hun eigen keuze in maken Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over het verbod op sigaretten. Steekpartij Wageningen: Dode en gewonden bij begeleid-wonen-project Bekijk deze video » Hart van Nederland: Heftige beelden met schreeuw na dodelijke steekpartij in Wageningen Bekijk deze video » OM eist twee jaar cel tegen oud-atletiekcoach Jerry M. die vier meisjes misbruikte Bekijk deze video » Kostuumloos carnaval in Oeteldonk: "Als je een bananenpak draagt kom je er niet in!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Pomphouders in wanhoop vanwege stop van sigarettenverkoop: "Het is gewoon zonde"

Vanaf 1 januari 2021 geldt er een uitstalverbod voor tabakswaren, iets wat funest zal zijn voor pomphouders. Volgens de bond van pomphouders zorgen sigaretten van 60 tot 70 procent van de omzet. Laat mensen in hun waarde en laat ze daar hun eigen keuze in maken

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over het verbod op sigaretten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pomphouders in wanhoop vanwege stop van sigarettenverkoop: "Het is gewoon zonde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV