Herdenkingen in Berlijn en Hanau voor negen slachtoffers van het bloedbad in Hanau

Herdenkingen in Berlijn en Hanau voor negen slachtoffers van het bloedbad in Hanau

Herdenkingen in Berlijn en Hanau voor negen slachtoffers van het bloedbad in Hanau In Hanau en Berlijn hebben mensen zich verzameld om de slachtoffers te herdenken die woensdag (19 februari) overleden bij een schietpartij in twee shisalounges. De 43-jarige Tobias Rathjen ging na de schietpartij naar huis waar hij zijn moeder dood schoot en daarna zichzelf. "Dit is niet menselijk meer" Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de herdenkingen in Berlijn en Hanau. Schokkende beelden: Senator Brazilië neergeschoten als hij met graafmachine op agenten inrijdt Bekijk deze video » NOS Stories: 9 doden bij terroristische aanslag shishalounges Hanau Bekijk deze video » Slachtoffer schietpartij Hanau (Duitsland): "Hij vermoordde iedereen" Bekijk deze video » Minstens negen doden bij schietpartij in de Duitse stad Hanau Bekijk deze video »
Nieuws :
Herdenkingen in Berlijn en Hanau voor negen slachtoffers van het bloedbad in Hanau

In Hanau en Berlijn hebben mensen zich verzameld om de slachtoffers te herdenken die woensdag (19 februari) overleden bij een schietpartij in twee shisalounges. De 43-jarige Tobias Rathjen ging na de schietpartij naar huis waar hij zijn moeder dood schoot en daarna zichzelf. "Dit is niet menselijk meer"

Bekijk hierboven het hele fragment van AD.nl over de herdenkingen in Berlijn en Hanau.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herdenkingen in Berlijn en Hanau voor negen slachtoffers van het bloedbad in Hanau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV