Mesdagfonds over stikstofuitstoot bij Op1: 'Landbouw stoot slechts 25 procent uit'

Mesdagfonds over stikstofuitstoot bij Op1: 'Landbouw stoot slechts 25 procent uit'

Mesdagfonds over stikstofuitstoot bij Op1: 'Landbouw stoot slechts 25 procent uit' Nederland kampt nog steeds met een groot stikstofprobleem. De landbouw wordt gezien als een van de grootste vervuilers. Het Mesdagfonds spreekt dit tegen. Ze vertellen dat de landbouw maar verantwoordelijk is voor 25% van de uitstoot. Jaco Geurts reageert: ,,Ik denk dat we in de Kamer in gesprek moeten gaan met beide partijen." Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Corendon-directeur draagt in Jinek stikstofoplossing aan: "Minder naar wc in vliegtuig" Bekijk deze video » Carola Schouten in Op1: “Ik ben niet alleen minister van Landbouw, ik ben ook chef stikstof' Bekijk deze video »
Talkshow :
Mesdagfonds over stikstofuitstoot bij Op1: 'Landbouw stoot slechts 25 procent uit'

Nederland kampt nog steeds met een groot stikstofprobleem. De landbouw wordt gezien als een van de grootste vervuilers. Het Mesdagfonds spreekt dit tegen. Ze vertellen dat de landbouw maar verantwoordelijk is voor 25% van de uitstoot. Jaco Geurts reageert: ,,Ik denk dat we in de Kamer in gesprek moeten gaan met beide partijen."

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Op1 is elke werkdag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mesdagfonds over stikstofuitstoot bij Op1: 'Landbouw stoot slechts 25 procent uit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV