Bekijk bizarre speech Donald Trump waarin hij Oscarwinnaar Parasite afslacht

Bekijk bizarre speech Donald Trump waarin hij Oscarwinnaar Parasite afslacht

Bekijk bizarre speech <em>Donald Trump</em> waarin hij Oscarwinnaar <em>Parasite</em> afslacht Donald Trump is druk bezig met campagne voeren voor de verkiezingen, en in zijn speeches grijpt hij van alles aan om kiezers naar zich toe te trekken. Zo viel hij in een bizarre speech uit tegen Parasite, de Zuid-Koreaanse winnaar van de Oscar voor Beste Film. "What the hell was that all about?" Trump ziet liever films als Gone with the Wind - waarin de slavernij als iets heel gewoons wordt getoond. Bekijk de bizarre speech van Donald Trump hierboven. Trailer Gone with the Wind Bekijk deze trailer » Trailer Parasite Bekijk deze trailer »
Buitenland :
Bekijk bizarre speech Donald Trump waarin hij Oscarwinnaar Parasite afslacht

Donald Trump is druk bezig met campagne voeren voor de verkiezingen, en in zijn speeches grijpt hij van alles aan om kiezers naar zich toe te trekken. Zo viel hij in een bizarre speech uit tegen Parasite, de Zuid-Koreaanse winnaar van de Oscar voor Beste Film. "What the hell was that all about?" Trump ziet liever films als Gone with the Wind - waarin de slavernij als iets heel gewoons wordt getoond.

Bekijk de bizarre speech van Donald Trump hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk bizarre speech Donald Trump waarin hij Oscarwinnaar Parasite afslacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV