Jinek gemist? Spike vertelt hilarisch verhaal over huwelijksaanzoek

Jinek gemist? Spike vertelt hilarisch verhaal over huwelijksaanzoek

Jinek gemist? Spike vertelt hilarisch verhaal over huwelijksaanzoek Spike, de gitarist van Di-rect, vertelt bij Jinek het hilarische verhaal van zijn huwelijksaanzoek. Zes maanden lang had hij het gepland en het moest heel romantisch worden: in de Grand Canyon zou hij voor zijn vriendin op de knieën gaan. Dat liep echter helemaal in de soep. Bekijk het fragment met Spike in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv. Di-rect viert twintigjarig jubileum met grootste show uit carrière in Ahoy Bekijk deze video » Bekijk de opening van de Maestro finale met alle oud-Maestro's Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Spike vertelt hilarisch verhaal over huwelijksaanzoek

Spike, de gitarist van Di-rect, vertelt bij Jinek het hilarische verhaal van zijn huwelijksaanzoek. Zes maanden lang had hij het gepland en het moest heel romantisch worden: in de Grand Canyon zou hij voor zijn vriendin op de knieën gaan. Dat liep echter helemaal in de soep.

Bekijk het fragment met Spike in Jinek hierboven. Je kunt elke dag de leukste fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Spike vertelt hilarisch verhaal over huwelijksaanzoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV