Kijk LIVE naar persconferentie Ernest Faber voor Vitesse - PSV

Kijk LIVE naar persconferentie Ernest Faber voor Vitesse - PSV

PSV had deze week geen Europese verplichtingen en kon zich dus volledige focussen op de lastige uitwedstrijd van dit weekend. Op zondag 23 februari gaan de Eindhovenaren op bezoek bij Vitesse. In een persconferentie blikt Ernest Faber vooruit.

Strijdplan
Met welk strijdplan gaat Faber Vitesse tegemoet treden? De club uit Arnhem heeft het de laatste tijd lastig, maar staat nog altijd op een keurige zesde plek, op slechts vier punten van PSV. Tijdens de persconferentie zal Faber ook het laatste nieuws omtrent blessures brengen en vertellen hoe zijn ploeg er voor staat na de prima overwinningen op Willem II en ADO Den Haag.

Vitesse - PSV is op zondag 23 februari vanaf 14.30 uur te zien op FOX Sports 2. Kijk hieronder op vrijdag 21 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Ernest Faber.

Kijk LIVE naar persconferentie Ernest Faber voor Vitesse - PSV PSV had deze week geen Europese verplichtingen en kon zich dus volledige focussen op de lastige uitwedstrijd van dit weekend. Op zondag 23 februari gaan de Eindhovenaren op bezoek bij Vitesse. In een persconferentie blikt Ernest Faber vooruit. StrijdplanMet welk strijdplan gaat Faber Vitesse tegemoet treden? De club uit Arnhem heeft het de laatste tijd lastig, maar staat nog altijd op een keurige zesde plek, op slechts vier punten van PSV. Tijdens de persconferentie zal Faber ook het laatste nieuws omtrent blessures brengen en vertellen hoe zijn ploeg er voor staat na de prima overwinningen op Willem II en ADO Den Haag. Vitesse - PSV is op zondag 23 februari vanaf 14.30 uur te zien op FOX Sports 2. Kijk hieronder op vrijdag 21 februari vanaf 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Ernest Faber.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Ernest Faber voor Vitesse - PSV
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Ernest Faber voor Vitesse - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV