Livestream verlichte carnavalsoptocht Tubbergen (Overijssel)

Livestream verlichte carnavalsoptocht Tubbergen (Overijssel)

Kijk hierboven op vrijdag 21 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de verlichte optocht in Tubbergen.

In het Overijsselse Tubbergen trekt één van de eerste optochten van het land vanavond (21 februari) al door het dorp, en wat voor één. Van heinde en verre komen hier mensen naar toe om de verlichte optocht te bewonderen, waarvan er maar een paar in heel Nederland zijn (verder onder meer in Bladel, Heerlen en Lemelerveld). RTV Oost doet live verslag van de lichtstoet.

Kijk hierboven op vrijdag 21 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de verlichte optocht in Tubbergen. Bekijk hieronder beelden van de verlichte optocht in Tubbergen van 2019.

Livestream verlichte carnavalsoptocht Tubbergen (Overijssel) Kijk hierboven op vrijdag 21 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de verlichte optocht in Tubbergen. In het Overijsselse Tubbergen trekt één van de eerste optochten van het land vanavond (21 februari) al door het dorp, en wat voor één. Van heinde en verre komen hier mensen naar toe om de verlichte optocht te bewonderen, waarvan er maar een paar in heel Nederland zijn (verder onder meer in Bladel, Heerlen en Lemelerveld). RTV Oost doet live verslag van de lichtstoet. Kijk hierboven op vrijdag 21 februari vanaf 19.00 uur LIVE naar de verlichte optocht in Tubbergen. Bekijk hieronder beelden van de verlichte optocht in Tubbergen van 2019.
Live :
Livestream verlichte carnavalsoptocht Tubbergen (Overijssel)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Livestream verlichte carnavalsoptocht Tubbergen (Overijssel) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV