Herdenking Lotte van der Zee: bekijk de beelden

Herdenking Lotte van der Zee: bekijk de beelden

Herdenking Lotte van der Zee: bekijk de beelden De familie van Lotte van der Zee heeft donderdag stilgestaan bij haar verjaardag. Het model, dat vorig jaar plotseling overleed, zou vrijdag 21 jaar zijn geworden. ComaOp 20 februari 2019 raakte ze onwel waarna ze in een coma raakte. Uiteindelijk blies Van der Zee op 6 maart haar laatste adem uit, hetgeen tot een enorme schok in heel Nederland leidde. Bekijk beelden van de herdenking, die de familie op sociale media plaatse, hierboven. Bekijk ook Ouders Lotte van der Zee over moeilijke periode: "Vermoedelijk leed ze aan Brugada-syndroom" Bekijk deze video » NOS Stories: overleden model Lotte van der Zee krijgt gedenkplek op berg Bekijk deze video »
Show :
Herdenking Lotte van der Zee: bekijk de beelden

De familie van Lotte van der Zee heeft donderdag stilgestaan bij haar verjaardag. Het model, dat vorig jaar plotseling overleed, zou vrijdag 21 jaar zijn geworden.

Coma
Op 20 februari 2019 raakte ze onwel waarna ze in een coma raakte. Uiteindelijk blies Van der Zee op 6 maart haar laatste adem uit, hetgeen tot een enorme schok in heel Nederland leidde. Bekijk beelden van de herdenking, die de familie op sociale media plaatse, hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Herdenking Lotte van der Zee: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV