ZIEN: Sophia Kruithof & Kes zingen Ze huilt maar ze lacht in The Voice-hotel

ZIEN: Sophia Kruithof & Kes zingen Ze huilt maar ze lacht in The Voice-hotel

ZIEN: <em>Sophia Kruithof</em> &amp; <em>Kes</em> zingen <em>Ze huilt maar ze lacht</em> in <em>The Voice-hotel</em> Vanavond kunnen we weer genieten van de mooiste optredens in The Voice of Holland. Vrijdag 21 februari zien we de Crossbattles in de halve finale. De talenten worden gekoppeld aan iemand uit een ander team, door hun eigen coaches. "Kippenvel"Niet alleen op het podium, maar ook in het Voice-hotel wordt er gezongen. The Voice of Holland-deelneemsters Kes van den Broek en Sophia Kruithof coveren het nummer Ze huilt maar ze lacht van zangeres Maan. Dit doen ze onder begeleiding van The Voice-kandidaat Stef Classens. Het drietal betovert in het Voice-hotel iedereen met hun muzikale talent. Op Instagram, waar Stef de video deelt, schrijven zijn volgers zeer positieve reacties over de cover: "Kippenvel", "Prachtig" en "Mooi", zijn enkele reacties. Beluister de cover Ze huilt maar ze lacht van Sophia Kruithof & Kes hierboven. The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv. The Voice: Zijn Kes en Ayoub Maach een koppel? Bekijk deze video » The Voice-crossbattles: dit zijn de duo's Bekijk deze video »
Muziek :
ZIEN: Sophia Kruithof & Kes zingen Ze huilt maar ze lacht in The Voice-hotel

Vanavond kunnen we weer genieten van de mooiste optredens in The Voice of Holland. Vrijdag 21 februari zien we de Crossbattles in de halve finale. De talenten worden gekoppeld aan iemand uit een ander team, door hun eigen coaches.

"Kippenvel"
Niet alleen op het podium, maar ook in het Voice-hotel wordt er gezongen. The Voice of Holland-deelneemsters Kes van den Broek en Sophia Kruithof coveren het nummer Ze huilt maar ze lacht van zangeres Maan. Dit doen ze onder begeleiding van The Voice-kandidaat Stef Classens. Het drietal betovert in het Voice-hotel iedereen met hun muzikale talent. Op Instagram, waar Stef de video deelt, schrijven zijn volgers zeer positieve reacties over de cover: "Kippenvel", "Prachtig" en "Mooi", zijn enkele reacties.

Beluister de cover Ze huilt maar ze lacht van Sophia Kruithof & Kes hierboven.

The Voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering en alle fragmenten van The Voice terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Sophia Kruithof & Kes zingen Ze huilt maar ze lacht in The Voice-hotel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV