Concert Jonas Brothers in Ziggo Dome Amsterdam: bekijk de beelden

Concert Jonas Brothers in Ziggo Dome Amsterdam: bekijk de beelden

Concert Jonas Brothers in Ziggo Dome Amsterdam: bekijk de beelden Na een periode van tien jaar brachten de Jonas brothers, die met een reünie bezig zijn, weer een bezoek aan Nederland. In de Ziggo Dome waren donderdagavond duizenden fans aanwezig die genoten van de hits van de drie broers uit Amerika, tijdens de Happiness Begins Tour. Uiteraard speelden ze ook het nummer Sucker, een van hun grootste successen. Bekijk beelden van het concert, gemaakt door een aanwezige fan, hierboven. Bekijk ook Jonas Brothers na tien jaar samen op podium bij MTV VMA Bekijk deze video » The Voice: Bekijk optreden Julia Schutten met Sucker (Blind Auditions) Bekijk deze video »
Muziek :
Concert Jonas Brothers in Ziggo Dome Amsterdam: bekijk de beelden

Na een periode van tien jaar brachten de Jonas brothers, die met een reünie bezig zijn, weer een bezoek aan Nederland. In de Ziggo Dome waren donderdagavond duizenden fans aanwezig die genoten van de hits van de drie broers uit Amerika, tijdens de Happiness Begins Tour. Uiteraard speelden ze ook het nummer Sucker, een van hun grootste successen. Bekijk beelden van het concert, gemaakt door een aanwezige fan, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Concert Jonas Brothers in Ziggo Dome Amsterdam: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV