Epke Zonderland reageert op behalen finale Melbourne: "Fysiek niet top nog"

Epke Zonderland reageert op behalen finale Melbourne: "Fysiek niet top nog"

Epke Zonderland reageert op behalen finale Melbourne: "Fysiek niet top nog" Epke Zonderland behaalde vanmorgen de rekstokfinale van komende zondag in Melbourne. Het zijn spannende tijden voor de turner, die aast op een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio. Na afloop van zijn oefening reageert hij: "Het is ontzettend spannend." Fysiek niet topZijn voorbereiding was niet optimaal, vertelt hij: "Pas net voordat ik naar Melbourne ging heb ik voor het eerst mijn hele oefening uitgeturnd. Normaal doe je dat een maand voor het toernooi al waardoor je tijd hebt om het weken te herhalen." Zonderland voelt zich fysiek ook nog niet top laat hij weten. Bekijk zijn hele interview met NOS Sport hierboven. Bekijk ook Epke Zonderland over Olympische Spelen: 'Nooit de perfecte aanloop naar de Spelen' Bekijk deze video » Epke Zonderland naar finale Melbourne: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Sport :
Epke Zonderland reageert op behalen finale Melbourne: "Fysiek niet top nog"

Epke Zonderland behaalde vanmorgen de rekstokfinale van komende zondag in Melbourne. Het zijn spannende tijden voor de turner, die aast op een ticket voor de Olympische Spelen in Tokio. Na afloop van zijn oefening reageert hij: "Het is ontzettend spannend."

Fysiek niet top
Zijn voorbereiding was niet optimaal, vertelt hij: "Pas net voordat ik naar Melbourne ging heb ik voor het eerst mijn hele oefening uitgeturnd. Normaal doe je dat een maand voor het toernooi al waardoor je tijd hebt om het weken te herhalen." Zonderland voelt zich fysiek ook nog niet top laat hij weten. Bekijk zijn hele interview met NOS Sport hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Epke Zonderland reageert op behalen finale Melbourne: "Fysiek niet top nog" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV