Wie is de Mol? deelt vage hint: Speciaal event op Schiphol?

Wie is de Mol? deelt vage hint: Speciaal event op Schiphol?

Met nog maar vier kandidaten en een Mol in het spel, wordt Wie is de Mol? steeds spannender. Nu deelt de Instagram pagina van het programma een opvallende hint...

Wie is de Mol? op maandag 24 februari?
Op de social media-accounts van Wie is de Mol? wordt een korte video geplaatst, maar wat betekent het? In beeld verschijnt de tekst 'maandag 24 februari'. Vreemd... want Wie is de Mol? wordt op zaterdagavond uitgezonden. Aan het einde van de video is het intercomgeluid van Schiphol te horen.

Schiphol
Verschillende Molloten reageren op social media massaal onder de video: "Wordt er ergens op een station een boodschap over de intercom gedaan door de Mol?" vraagt iemand zich af. Een ander denkt dat er een speciaal event zal plaatsvinden op Schiphol. Wat denk jij? Bekijk de video hieronder...

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv.

VIDEO: Bekijk de hint hieronder:

Wie is de Mol? deelt vage hint: Speciaal event op Schiphol? Met nog maar vier kandidaten en een Mol in het spel, wordt Wie is de Mol? steeds spannender. Nu deelt de Instagram pagina van het programma een opvallende hint... Wie is de Mol? op maandag 24 februari?Op de social media-accounts van Wie is de Mol? wordt een korte video geplaatst, maar wat betekent het? In beeld verschijnt de tekst 'maandag 24 februari'. Vreemd... want Wie is de Mol? wordt op zaterdagavond uitgezonden. Aan het einde van de video is het intercomgeluid van Schiphol te horen. Wie Is De Mol?: Verraadt telefoonnummer dat Miljuschka de Mol is? Bekijk deze video » SchipholVerschillende Molloten reageren op social media massaal onder de video: "Wordt er ergens op een station een boodschap over de intercom gedaan door de Mol?" vraagt iemand zich af. Een ander denkt dat er een speciaal event zal plaatsvinden op Schiphol. Wat denk jij? Bekijk de video hieronder... Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken via Gids.tv. VIDEO: Bekijk de hint hieronder:
TV :
Wie is de Mol? deelt vage hint: Speciaal event op Schiphol?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? deelt vage hint: Speciaal event op Schiphol? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV