Typhoon weer terug na burn-out, bekijk nieuwe clip Ogen Dicht

Typhoon weer terug na burn-out, bekijk nieuwe clip Ogen Dicht

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, komt na zes jaar met een nieuw album. De nieuwe single Ogen Dicht is vanaf vandaag, vrijdag 21 februari, voor het eerst te zien en horen: "Mooi om alles weer als nieuw te ervaren."

Typhoon is terug
Na het verschijnen van zijn album Lobi da Basi werkte hij vier jaar lang keihard in de muziekwereld. Tot het niet meer ging in 2018, hij kreeg een burn-out. Nu is Glenn weer terug met een nieuw album: "Ik ben enorm dankbaar dat ik niet helemaal van voor af aan moet beginnen.Ogen Dicht videoclip nu online! In deze track zit voor mij een enorme urgentie; Ik ben er weer. Na een bewogen tijd wil ik deze frisse energie graag delen. De creatieve vrijheid en openheid die ik nu voel, zorgen ervoor dat Ogen Dicht het perfecte startschot is voor mijn nieuwe muzikale reis", schrijft Typhoon bij z'n nieuwe videoclip op Instagram.

Beluister een fragment van Typhoon's nieuwe videoclip Ogen Dicht in de video hieronder. Beluister hier het hele nummer Ogen Dicht.

<em>Typhoon</em> weer terug na burn-out, bekijk nieuwe clip <em>Ogen Dicht</em> Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, komt na zes jaar met een nieuw album. De nieuwe single Ogen Dicht is vanaf vandaag, vrijdag 21 februari, voor het eerst te zien en horen: "Mooi om alles weer als nieuw te ervaren." Typhoon is terugNa het verschijnen van zijn album Lobi da Basi werkte hij vier jaar lang keihard in de muziekwereld. Tot het niet meer ging in 2018, hij kreeg een burn-out. Nu is Glenn weer terug met een nieuw album: "Ik ben enorm dankbaar dat ik niet helemaal van voor af aan moet beginnen.Ogen Dicht videoclip nu online! In deze track zit voor mij een enorme urgentie; Ik ben er weer. Na een bewogen tijd wil ik deze frisse energie graag delen. De creatieve vrijheid en openheid die ik nu voel, zorgen ervoor dat Ogen Dicht het perfecte startschot is voor mijn nieuwe muzikale reis", schrijft Typhoon bij z'n nieuwe videoclip op Instagram. Beluister een fragment van Typhoon's nieuwe videoclip Ogen Dicht in de video hieronder. Beluister hier het hele nummer Ogen Dicht.
Muziek :
Typhoon weer terug na burn-out, bekijk nieuwe clip Ogen Dicht
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Typhoon weer terug na burn-out, bekijk nieuwe clip Ogen Dicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV