Video: Artsen waarschuwen voor gevaarlijke TikTok challenge

Video: Artsen waarschuwen voor gevaarlijke TikTok challenge

Sommige filmpjes op TikTok zijn grappig, maar er zijn ook erg vreemde bij. Neem nou de video waarin je met twee man een persoon moet laten vallen (zie de video onderaan dit artikel).

Niet doen
Je maakt een enorme val door deze challenge en kunt een scheurtje in je schedel krijgen of zelfs een gebroken nek. Een dokter maakte een video over de donkere kant achter de challenge. Ook andere TikTokkers maken nu video's waarin ze laten zien dat je niet mee moet doen aan de challenge.

Bekijk de video van NOSStories met de gevaarlijke TikTok challenge hieronder:

Video: <em>Artsen</em> waarschuwen voor <em>gevaarlijke TikTok challenge</em> Sommige filmpjes op TikTok zijn grappig, maar er zijn ook erg vreemde bij. Neem nou de video waarin je met twee man een persoon moet laten vallen (zie de video onderaan dit artikel). Niet doenJe maakt een enorme val door deze challenge en kunt een scheurtje in je schedel krijgen of zelfs een gebroken nek. Een dokter maakte een video over de donkere kant achter de challenge. Ook andere TikTokkers maken nu video's waarin ze laten zien dat je niet mee moet doen aan de challenge. Bekijk de video van NOSStories met de gevaarlijke TikTok challenge hieronder:
Nieuws :
Video: Artsen waarschuwen voor gevaarlijke TikTok challenge
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Artsen waarschuwen voor gevaarlijke TikTok challenge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen